Om Östermalm Elektriker

Vi arbetar i hela Stockholm. Våra elektriker utgår från Östermalm, men åker runt över hela Stockholm. Så oavsett om du bor i Norrmalm, Vasastan, Östermalm, på Lidingö eller någon annanstans inom Stockholm så är vi hos dig väldigt snabbt och smidigt. Kontakta oss för hjälp med allt inom Elinstallation i Stockholm

kök renovering el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation elektriker

Våra tjänsteområden

Våra elektriker arbetar i alla typer av fastigheter och lokaler så som hemma hos dig, kontor, butiker, bostäder, skolor, parkeringsgarage, idrottsanläggningar.och simhallar. Vi utför alla typer av jobb som nyproduktion, renoveringar, felsökningar. rådgivning, besiktningar och arbetar för mindre miljöpåverkan. Våra elektriker jobbar i hela Stockholmsområdet med omnejd. Vi är din första elektriker i Stockholm och är snabbt på plats hos dig oavsett problem till ett rimligt pris.

ritning köksrenovering el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Elinstallationer

Inga elinstallationer är för svåra för oss, vi kan hjälpa dig med din nya diskmaskin eller tvättmaskin

taklamport sätta upp Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Besiktning

Vi utför elbesiktning för att ditt försäkringsskydd i bostaden eller fastighet ska vara godkänt

Entreprenad

Vi arbetar även i stora projekt med de större byggbolagen i Stockholm

Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Privatpersoner

kök och badrum

Östermalm Elektriker hjälper dig med elen inför kök eller badrumsrenoveringen

kök el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Vilka vi är

Vi samarbetar med alla typer av grossister i elbranschen och är medlemmar i en branschorganisation vilket innebär att vi alltid  håller oss uppdaterade på förändringar, nyheter och den senaste tekniken inom elbranschen.

Vi utför alla typer av elinstallationer i Stockholm, exempelvis nätverksinstallationer och installationer av värmekablar och takvärme är bara några av de många arbeten vi utför samt byte av elcentraler. Vi analysera och leverera lösningar efter dina behov.

Vår vision är att med hög servicenivå och god social kompetens samt till en låg kostnad se till att leverera moderna lösningar och installationer med god driftsekonomi och driftsäkerhet. Hos oss får du alltid behöriga elektriker med bred kunskap och lång erfarenhet.

Samtliga elinstallationer utförs med egen kompetent och ansvarsfull personal där kunden alltid står i centrum. Vi besitter lång erfarenhet med djup kunskap av alla typer av entreprenader.

Elektriker ska du verkligen välja noga och göra det med största omsorg. Östermalm Elektriker har lång erfarenhet av att installera, reparera och underhålla alla tänkbara elprodukter och vi finns i Stockholm för att optimera ditt hem eller arbetsplats, vare sig det handlar om att byta en elcentral eller installera ett vägguttag. Vi har certifierade elektriker med kompetens för varje specifikt uppdrag och vi för en kontinuerlig dialog med våra kunder för att involvera dig som kund i arbetsprocessen. Lyhördhet, omtanke och anpassning är några av de egenskaper vi kräver hos våra medarbetare liksom hos företaget i sin helhet.

 

Som kund hos Lidingö Elektriker ska du känna dig trygg i att ingenting lämnas åt slumpen och vi har flera kvalitetssäkrande verktyg för att leva upp till en hög standard. I ett samhälle under snabb teknisk utveckling höjs kraven på din elektriker och vi bidrar med det absolut senaste inom produkt- och miljöutveckling och vi ser till att våra produkter och tjänster håller även i ett framtidsperspektiv .

Vi på Lidingö Elektriker i Stockholm vet hur el ska installeras på ett hållbart sätt och i takt med att belastningen ökar säkerställer vi att dina elanläggningar kan leva upp till dessa ökade krav. Välj oss som din elinstallatör och undvik onödiga fel som leder till förlorad tid och pengar.

Inga jobb är för stora eller små för Östermalm Elektriker, ring oss eller be om en offert!